Blog
Θα πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη Κ όπως:
-
Συκώτι βοδινού και χοιρινού
-
Πράσινα λαχανικά (αντίδια, βλίτα, σπανάκι, μαρούλι)
-
Σπαράγγια
-
Μπρόκολο
-
Κουνουπίδι
-
Λαχανάκια Βρυξελλών
-
Παντζάρια
-
Λάχανο
-
Φασολάκια
-
Μπάμιες
-
Κολοκυθάκια
-
Κρόκος αυγού
-
Γάλα και γιαούρτι
-
Μέλι
-
Αλκοόλ
-
Αναψυκτικά τύπου Cola
Σαλάτες και λαχανικά που μπορείτε να καταναλώνετε:
-
Αγγούρι
-
Ψητές πιπεριές (πράσινες και φλωρίνης)
-
Καρότα (ωμά και βραστά)
-
Ψητές μελιτζάνες
-
Καλαμπόκι