Θα πρέπει να αποφεύγετε τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνη Κ όπως:
Συκώτι βοδινού και χοιρινού
Πράσινα λαχανικά (αντίδια, βλίτα, σπανάκι, μαρούλι)
Σπαράγγια
Μπρόκολο
Κουνουπίδι
Λαχανάκια Βρυξελλών
Παντζάρια
Λάχανο
Φασολάκια
Μπάμιες
Κολοκυθάκια
Κρόκος αυγού
Γάλα και γιαούρτι
Μέλι
Αλκοόλ
Αναψυκτικά τύπου Cola
Σαλάτες και λαχανικά που μπορείτε να καταναλώνετε:
Αγγούρι
Ψητές πιπεριές (πράσινες και φλωρίνης)
Καρότα (ωμά και βραστά)
Ψητές μελιτζάνες
Καλαμπόκι